Relatiemanager fondsen en de zakelijke markt

Ben jij een ervaren fondsenwerver die zijn of haar kwaliteiten graag inzet om onze fundraising strategie naar een hoger niveau te tillen? Ben jij een geboren netwerker en zit jij boordevol ideeën? Hou je van uitdagingen en floreer jij in een dynamische omgeving. Dan ben jij degene die ons zeer gemotiveerde team moet komen versterken als relatiemanager fondsen en de zakelijke markt.

Movement On The Ground

MOTG is in 2015 opgericht in Lesbos, Griekenland als reactie op de humanitaire crisis die onze mede-mensen treft die uit hun thuisland zijn verdreven. De kern van onze missie is de ‘Camp to CampUs’ filosofie die het concept schetst van het transformeren van hotspots voor vluchtelingen in helende en waardige omgevingen. Deze filosofie stelt mensen die onderweg zijn in staat om hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen en zich zo klaar te stomen voor een nieuwe toekomst.

We werken op drie Griekse eilanden & in Athene, sinds 2022 in Polen & Nederland en in 2023 hebben wij in Libanon nieuwe stappen gezet.

Onze ideale kandidaat

Is gedreven, sociaal en creatief. Daarnaast ook uitstekend in staat om langdurige relaties met nieuwe financieringspartners te vinden en aan te gaan. We zoeken een collega die wervende voorstellen kan schrijven, een netwerker en zeker iemand die kan inspireren en enthousiasmeren. Een collega die goed georganiseerd is, stressbestendig is en prioriteiten stelt. Een innovatieve en strategische denker, maar ook zeker iemand die handelt vanuit een pragmatische insteek. We zoeken een collega met 3 jaar ervaring in een goede doelenorganisatie en ervaring in een soortgelijke functie.

Wat ga je doen?

  • Je denkt mee aan de fondsenwervende strategie voor de komende 3 tot 5 jaar;
  • Je gaat opzoek naar nieuwe partnerships;
  • Je schrijft wervende financieringsvoorstellen;
  • Je onderhoud de nieuwe en reeds bestaande relaties met fondsen en bedrijven en zorgt voor tijdige rapportages.

Wat biedt Movement on the Ground

  • Jaar contract van 32 tot 40 uur met uitzicht op verlenging;
  • Marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een werkplek in hartje Amsterdam en een gratis werklunch;
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
  • Je wordt onderdeel van een internationaal inspirerend team dat het verschil maakt.

Ben je enthusiast?

Reageer dan meteen door een korte motivatie brief en je CV op te sturen naar: people@movementontheground.com